CERVESA ARTESANAL







Cerveses ARTESANALS pel seu mètode d’elaboració, INTEGRALS pels ingredients utilitzats i NATURALS pel sistema d’envasat.
Sistema d’elaboració tradicional anglès (amb maceració pel mètode d’infusió simple), el procés productiu és pràcticament manual, amb les mecanitzacions bàsiques imprescindibles, que les fan ARTESANALS.
Les nostres cerveses contenen els ingredients contemplats a la Llei alemanya de Puresa de 1516: aigua, malta (d’ordi i de blat), flor de llúpol i llevat. Només quan les característiques de l’estil cerveser reproduït ho requereixen, fem servir cereals addicionats per enriquir les propietats de la cervesa. Per tant elaborem cerveses INTEGRALS degut als seus ingredients, així com al producte final que no s’ha filtrat ni pasteuritzat.
El gas carbònic (CO2) el genera de forma natural el llevat que queda contingut a l’ampolla, mitjançant una tècnica similar a l’elaboració del cava. Per tot això, aquestes cerveses NATURALS són cerveses vives, que evolucionen amb el temps.
MICROCERVESERIA especialitzada en cerveses de la família de les ALES o d’alta fermentació.
Estem buscant Agents Comercials, Importadors i Distribuïdors arreu del món